Mig selv

Om mig selv

Min beskedenhed forbyder mig at bruge for meget af din tid på at sætte dig ind i mine forskellige fortræffeligheder, men jeg har da nogle hovedområder, som jeg gerne vil dele med dig:

Vikingetiden

I min fritid har jeg en stor interesse i vikingetiden og deltager  den forbindelse i forskellige vikingemarkeder, ligesom jeg laver lidt sølvsmykker, skæfter nogle knive og laver lidt træ- og træskærearbejde.

Hidtil har det – udover en masse steder i Danmark – bragt os til Sydsverige (Hög og Foteviken), Sydengland, Bretagne, Normandiet og Færøerne.

For at gøre livet komfortabelt på vikingemarkederne, har jeg mit eget (håndsyede) telt.

Jeg er medlem af vikingegruppen Gimle, der holder til på Trelleborg på Sjælland.

Slægtsforskning

Jeg er også interesseret i slægtsforskning – men det kan jeg bedst finde ud af sammen med Hans Martin Laustsen.

Kommunikation og alternativ helse

Som certificeret NLP Practitioner og uddannet kinesisk krops- og øreakupunktør (se evt. www.livssyn.dk) har jeg lært en række teknikker, der kan medvirke til at skabe en personlig afklaring og en bedre livskvalitet.

Et eksempel – som optager mig selv meget – er forholdet mellem traditionel vestlig lægevidenskab og de mere holistiske (helhedsorienterede) metoder, f.eks.

  • kinesisk krops- og øreakupunktur
  • Bachs blomsterterapi
  • kinesisk medicin
  • traditionel kinesisk zoneterapi (TKZ)

Jeg deltager i mange diskussioner, hvor det er sandsynliggjort, at alternative behandlingsmetoder – herunder anvendelse af naturens egnerene produkter – i en række tilfælde har samme, men mere helhedsorienterede virkninger, end behandling med rent kemiske lægemidler – men der er ikke for mig tale om et “enten/eller”.